CUINA AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

CUINA AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN. RECEPTES AMB ARRÒS DEL DELTA DE L'EBRE, AVELLANA DE REUS, CALÇOT DE VALLS, CLEME

Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-9034-279-4
Pàgines:
232
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

17,50 €
Comprar

Amb Cuina amb denominació d'origen ens endinsem en les característiques dels productes de les DOP i les IGP. El llibre combina un receptari en què hi trobem productes com la DOP Arròs del Delta de l'Ebre, passant per la DOP Mongeta del Ganxet i la IGP Patata de Prades, entre d'altres. Totes les receptes aporten creativitat, imaginació, originalitat, il·lusió, passió, qualitat, arrelament al territori, comunicació atributs que desprèn en Pep Nogué, l'autor.

Altres llibres de l'autor

  • CUINA DE DIVENDRES
    Titulo del libro
    CUINA DE DIVENDRES
    NOGUÉ, PEP
    El llibre que teniu a les mans és un compendi de quilòmetres, un grapat de sortides, moltes vivències, alguns centen...
    Disponible en 1 setmana

    9,95 €