CUINA FLEXI

CUINA FLEXI. MENÚS FLEXITARIANS PER A 21 DIES

Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-9034-569-6
Pàgines:
144
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponibilitat immediata

18,50 €
Comprar

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, però sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per poder explorar el món flexitarià en un total de 21 dies.
Perquè, com apunten tots els especialistes, els aliments vegetals tenen un paper fonamental en la nostra salut i han de ser els principals protagonistes d'una dieta saludable i equilibrada; però encara és millor si els sabem combinar, de tant en tant, amb aliments d'origen animal.

Altres llibres de l'autor

  • MANS. MANUAL D'INSTRUCCIONS
    Titulo del libro
    MANS. MANUAL D'INSTRUCCIONS
    ADAM MARTÍN SKILTON
    Un llibre breu i contundent per evitar l’estrès i viure una vida més plena, més lenta, més profunda i tranquil·la. E...
    Disponible en 1 setmana

    16,00 €