EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES

EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES

Editorial:
RBA EDICIONS DE LA MAGRANA
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-8264-734-0
Pàgines:
816
Enquadernació:
Cartoné
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

30,00 €
Comprar

Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys de
recerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l?únic que comprèn tots els ingredients,
totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer els
diversos productes. Totes les receptes estan explicades pas a pas, de forma planera i comprensible, de tal manera que
fins i tot el cuiner o cuinera més inexpert, el més novell, aconseguirà tenir èxit tant amb les receptes més senzilles
i de diari com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats.

Altres llibres de l'autor

  • CUINA MONÀSTICA
    Titulo del libro
    CUINA MONÀSTICA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Tot i que la cuina actual dels convents no és la mateixa que la que d?anys enrere, la història ens demostra que la t...
    Disponible en 10 dies

    18,50 €

  • LA CUINA MODERNISTA
    Titulo del libro
    LA CUINA MODERNISTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menest...
    Disponibilitat immediata

    22,00 €