EL XAI A TAULA

EL XAI A TAULA. RECEPTES PER QUEDAR BÉ I FÀCILS DE FER

Editorial:
VIENA EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-8330-919-3
Pàgines:
144
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

16,00 €
Comprar

La carn de xai és la carn més tradicional a Catalunya des de l?antiguitat. És ideal per a trobades d?amics, familiars, sopars d?estiu i a l?hivern al voltant de la llar de foc. Això, ho sap bé Rosa March, autora del llibre, que es dedica a la cria i venda de bestiar oví.
Un recull de les millors receptes de l?autora, des de les més tradicionals de pagès fins a les que se servien a les taules de l?antiguitat, sense oblidar les receptes exòtiques, econòmi-ques i de festa. Només cal que ens hi atrevim, i veurem que fàcil que és portar el xai a taula.