L'OLI D'OLIVA

L'OLI D'OLIVA. COM PREPARAR-LO 10 VEGADAS

Editorial:
SD EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-943073-2-4
Pàgines:
20
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

6,95 €
Comprar

Podríem definir l?oli d?oliva com el bàlsam dels sentits, ja que es tracta d?un suc natural que conserva el sabor, l?aroma, les vitamines i totes les propietats del fruit del qual prové, a més de ser l?únic oli vegetal que podem consumir directament verge i cru. És un aliment indispensable per a l?organisme, aporta energía per a les activitats físiques i intel·lectuals i, segons les innovadores sessions d?olivoteràpia, recupera l?equilibri psicofísic i l?energia corporal; també en cosmètica els productes a base d?oli d?o liva permeten aprofitar-ne els efectes emol·lients, nutritius i antioxidants. En de-finitiva, l?oli d?oliva és una font de salut.