LA CLEMENTINA D’ALCANAR A LA CUINA

LA CLEMENTINA D’ALCANAR A LA CUINA

Editorial:
ONADA EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-15896-24-1
Pàgines:
72
Enquadernació:
Cartoné
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

20,00 €
Comprar

Poques coses hi ha tan màgiques com un simple grill de clementina. Algú es pot imaginar una llaminadura, que alhora és un refresc, dolç i àcid, molt aromàtic, i a sobre presentat sota un embolcall de fina cel·lulosa que provoca un efecte d?explosió a la boca? I, a més a més, és del tot natural i beneficiós per a l?organisme.
Les possibilitats de la clementina a la cuina són molt àmplies i en tot tipus de receptes, des de la cuina casolana d?arrel tradicional fins a les creacions més agosarades de la cuina d?autor. Amb la carn, amb el peix, a les postres? els cítrics i, per descomptat, la clementina sempre ha estat un aliat perfecte del cuiner de casa nostra.
Amb La clementina d?Alcanar a la cuina podreu descobrir com el cultiu dels cítrics ?taronges i clementines, principalment? ha esdevingut una forma de vida i de riquesa d?aquesta vila en terra de cruïlla, fins constituir, tal com descriu el geògraf Pau Vila, una mostra més que evident del caràcter del pagès canareu i de la seva saviesa a l?hora de fer fruitar les pedres.