LA CUINA DE LA TINENÇA DE BENIFASSÀ

LA CUINA DE LA TINENÇA DE BENIFASSÀ

Editorial:
ONADA EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-15896-38-8
Pàgines:
72
Enquadernació:
Cartoné
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

20,00 €
Comprar

La Tinença de Benifassà és un territori que no deixa indiferent les
persones que el visiten. El seu enclavament geogràfic, a l?extrem sud del
massís dels Ports, ja en terres valencianes, el fa una zona única, quasi
verge, impermeable al desarrollisme de les darreres dècades. Modelada
per la mà de l?home des de temps immemorials, els set pobles que en
formen part (el Ballestar, la Pobla de Benifassà, Bel, Castell de Cabres,
Coratxà, el Boixar i Fredes) són testimonis privilegiats d?una existència
farcida de dificultats.
A ?La cuina de la Tinença de Benifassà?, el lector hi trobarà, d?una banda,
una presentació sumària del patrimoni natural i artístic d?aquesta
subcomarca nord-valenciana. I de l?altra, de la mà de l?autora, Luisa Viñas,
un itinerari gastronòmic pels diversos pobles. Gaudirem d?una cuina
austera, que descansava en els productes de la terra, i s?adaptava a la
duresa del treball i a l?alegria de la festa.