LA CUINA MODERNISTA

LA CUINA MODERNISTA. OBRERS, MENESTRALS, BURGESOS I INDIANS

Editorial:
VIENA EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-8330-862-2
Pàgines:
264
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponibilitat immediata

22,00 €
Comprar

En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l'època, plats que constitueixen l'origen de la nostra memòria gustativa.

Altres llibres de l'autor

  • CUINA MONÀSTICA
    Titulo del libro
    CUINA MONÀSTICA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Tot i que la cuina actual dels convents no és la mateixa que la que d?anys enrere, la història ens demostra que la t...
    Disponible en 10 dies

    18,50 €

  • EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    Titulo del libro
    EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys derecerca. No...
    Disponible en 1 setmana

    30,00 €