LA CUINA TRADICIONAL DE L´ALGUER

LA CUINA TRADICIONAL DE L´ALGUER

Editorial:
LLIBRES DE L'INDEX (EDICIONES DE LA TEMPESTAD)
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-941338-8-6
Pàgines:
192
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

12,00 €
Comprar

Carlo Sechi (l?Alguer,1946)
Llicenciat en Ciències polítiques per la Universitat de Sàsser
i diplomat al Conservatori de música L. Canepa de
Sàsser.
Ha exercitat la professió d?ensenyant de musica a la escola
mitjana de l?Alguer.
Fundador del moviment polític nacionalista d?esquerra
Sardenya i Llibertat ha estat elegit administrador de l?Alguer
des del 1980 al 2007 on ha tingut el rol de regidor cultura
espectacle i esport als anys 1984/85/86.
Al 1994 ha estat elegit alcalde de la ciutat de l?Alguer
i al 2009 ha estat elegit parlamentari de Sardenya.
Activista polític i cultural, defensor autèntic de les
tradicions alguereses i coneixedor del món de la pesca i de
la campanya, sempre ha cultivat l?interès per la producció
de l?oli i del vi, que sigui a fer en manera tradicional amb
los sous germans en l?hisenda de família.