LA SOBRASSADA

LA SOBRASSADA. COM PREPARAR-LA 10 VEGADAS

Editorial:
SD EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-943073-4-8
Pàgines:
20
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

6,95 €
Comprar

La bona sobrassada es fa amb les parts més magres i nobles del porc, prèviament netes de sang i tallades a trossos per a anar a la màquina de capolar, avui elèctrica, on es tritura juntament amb la cansalada o xulla, com en diuen a les Illes.
Dins un ribell o recipient gran, la massa es mescla amb sal i pebre bord, fet de prebes de tap de cortí, assecats i triturats. S?hi poden posar altres espècies, com el pebre bo (pebre negre), o alguna herba aromàtica, com el romaní, però no són essencials. La mescla ha de quedar ben homogènia.