LES HERBES AROMÀTIQUES: COM PREPARAR-LES 13 VEGADE

LES HERBES AROMÀTIQUES: COM PREPARAR-LES 13 VEGADE. COM PREPARAR-LES 13 VEGADES

Editorial:
SD EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-944879-3-4
Pàgines:
20
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

6,95 €
Comprar

La conca mediterrània, a causa de l?emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra de sempre, han estat incorporades al saber de tothom i no podem pensar en un estofat de carn o en uns fideus a la cassola sense una fulla de llorer, ni un guisat de xai sense una branqueta de romaní, ni, evidentment, unes faves sense menta.
Últimament podríem dir que les herbes aromàtiques han tingut com un renaixement i, afortunadament, se'ls hi ha tornat a donar la importància que havien tingut i que malauradament s?havia perdut en molts casos.
Aquest és un recull, petit, de receptes en les quals les herbes aromàtiques més corrents tenen un paper important, i, en parlar de cada una d?elles, només tractarem del seu ús culinari.